Uitgebreide omschrijving Expeditie Blue Zone 2017

cropped-kleine-coach.jpg

In Expeditie Blue Zone© 2017 nemen wij u mee op een ontdekkingsreis van maximaal tien weken met tien personen (particulieren en bedrijven). Het programma start medio september 2017 met onder andere een gezondheidstest en een life assessment. De eerste vijf weken starten we met fysieke training, mentale coaching, mindfulness, gezondheidseducatie en massage. U krijgt van ons een TomTom smartwatch waarmee wij uw vitale lichaamsfuncties gedurende het hele programma (op afstand) kunnen volgen. Na vijf weken vliegen we voor één week naar het eiland Sardinië. Éen van de vijf Blue Zones ter wereld. Hier komen alle deelnemers bij elkaar in een all-inclusive kleinschalig resort. Wij bieden u een inspirerend programma aan deels solo en deels in small groups. Uiteraard bezoeken we dé bezienswaardigheden van het eiland. Na deze actieve bezinningsreis vervolgen wij ons programma van vier weken met fysieke training, mentale coaching, mindfulness, lifestyle coaching, voedingsadvies en massage. Tijdens deze laatste vier weken begeleiden wij u naar een leven dat écht bij u past. Het oefenen met en toepassen van zelfmanagement strategieën staat centraal in onze aanpak. Medio april 2018 bieden wij hetzelfde programma (of onderdelen daarvan) opnieuw aan. Expeditie Blue Zone is beschikbaar in verschillende formules: van basic tot en met ultra compleet. Expeditie Blue Zone© is een product van The Empower Factory©.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *