Onze interventies

Personal Training

Fysical Factory

Fit zijn verhoogt zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, zelfwaardering en doorzettingsvermogen én voorkomt ziektes en achteruitgang. Voor Expeditie Blue Zone selecteren wij de beste producten en diensten op het terrein van fysieke fitheid. Denk hierbij aan diverse personal trainingen en advies: over voeding, supplementen, lifestyle, slapen, massage, ontgiften en immuunsysteem-versterkers.

Mentale coaching

the empower factory

Mentale fitheid maakt mentaal weerbaar. Geestelijk sterker worden gebeurt onder andere via vernieuwende coaching methodes, ondersteund door oefenen in probleemoplossend denken en het aanwakkeren van emotionele intelligentie of weerbaarheid. Het beste uit jezelf halen betekent ook oude denk- en doepatronen afleren. In plaats daarvan reiken we nieuwe zelfmanagement strategieën aan en ruimen we blokkades op. Het resultaat: creatieve en frisse manieren van denken en doen, ook bij beperkingen en tegenslagen.

Wearables

monitoring & wearables

Meten is weten en weten is het begin van bewustwording. We maken gebruik van technologie die mensen écht helpt. En die bijdraagt aan het zelfmanagement van mensen. In Expeditie Blue Zone doen we dit met een smartwatch die gekoppeld is aan je smartphone.

Educatie

education in health

Kennisachterstand of het ontbreken van de juiste vaardigheden belemmeren mensen in het dagelijks functioneren. Educatie is daarom belangrijk. Gezondheidsbevorderende scholing vormt een belangrijk onderdeel van Expeditie Blue Zone.

Revitaliseren

sardinie-expeditie-blue-zone-2017

Soms is het belangrijk om er helemaal tussenuit te gaan. Wij nemen u mee naar een heerlijke ontspannen plek op Sadinië, met een oase van rust en kalmte van de zee, omringd door prachtige natuur en volledige privacy. Ontstressen, onthaasten, ontgiften en de balans terugvinden tussen lichaam en geest, staan hier voorop. Voorafgaand aan de reis wordt samen met u een programma opgesteld waarbij welbevinden en ontspanning worden gecombineerd met inspanning, coaching en training verzorgd door life coaches en personal trainers die mee gaan op uw (ontdekkings)reis.